Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kako vsaj malo obdržati pridelano formo v času ponovne karantene

Ukrepi zaradi širjenja Covid-19 so vse bolj resni in nas čedalje bolj omejujejo.

?

Na to temo bi lahko debatirali dan in noč. Vsak ima svoje izdelano mnenje. Kar je bolj pomembno od tega je dejstvo, da je gibanje sinonim za zdravje in človeško telo je narejeno ravno s tem poglavitnim namenom. Biti aktiven, saj je dnevna aktivnost najboljše zdravilo v boju z vsakim virusom in najboljša terapija za izboljšanje kvalitete življenja na marsikaterem področju…Zato tukaj nastopi vadbeni program za vse, ki želite prigarano kondicijo, vdržljivost, moč po najboljših močeh vzdrževati tudi doma v “dnevni sobi”.

?

Torej, kar se tiče vadbenega programa in vsega okrog tega.Sestavil vam bom plan treninga, ki ga boste izvajali doma v začetku vsaki drugi dan. Seveda se bo le ta prilagajal tudi interesom in zmogljivosti posamezniku. Vzame vam cirka 40-45 min časa. Gre za vaje z lastno težo, ki so smiselno sestavljene iz vidika aktivacije celotnega telesa ter tudi aktivacije različnih energijskih sistemov, ki omogočajo krepitev vzdržljivosti in kondicije kar se pač da na trenutno omejenost…To je namenjeno marsikateri moji stranki s katero sodelujem in marsikateri potencialni stranki, ki bi jo morda zanimal tovrstni “bussines model”.V to obliko sodelovanja na daljavo je vključen vadbeni program, ki se bo čez čas spreminjal, spremljanje napredka okrog treningov in hrane, ter tedensko poročanje kako in kaj. Skratka temu se reče vadbeni in prehranski online coaching. To storitev bom glede na razmere zapakiral v simbolno ceno, ki bo zelo ugodna za celoten čas trajanja karantene. Vas zanimajo detajli?

?

Klikni in mi pošlji sporočilo.

?

Vsem pa želim, da ostanete še naprej optimistični, kljub težkim časom.Rad poudarim, da smo ponavadi od dobre volje in boljšega počutja oddaljeni zgolj za en trening.Torej naj bo trening doma ali kjerkoli že tista prava oblika terapije. Srečno

‼️
✌️