TI TO ZMOREŠ, ZAUPAJ VASE!

KAJ JE OSEBNI TRENING?

Gre za personaliziran trening, ki poteka pod vodstvom
certificiranega osebnega trenerja. To pomeni, da je trening
podrejen izključno željam, interesom in ciljem posamezne stranke.

osebni-trening

Kaj pomeni osebni trening?

Osebni trener vam na podlagi željenih ciljev in interesov pripravi vadbeni program, vam individualno svetuje in vas vodi ter usmerja skozi celoten proces oblikovanja telesa. Po izdelavi omenjenega načrta vam razloži izvedbo, principe, vodila in celoten koncept vašega programa.

Kako poteka trening?

Tekom treninga vas nadzoruje, ves čas spremlja in izboljšuje določeno tehniko, vas motivira ter vodi do napredovanja v naslednjo težavnostno stopnjo.

Osebnemu trenerju je vaš uspeh enako pomemben kot vam, oziroma upam si trditi, da še bolj. Saj so na nek način zadovoljne in fit stranke, ogledalo uspeha osebnega trenerja. Ravno zaradi tega so motivacijski faktorji na obeh straneh močni in visoki ter fokusirani na dosego želenih ciljev.

Če so vaši cilji izguba teže, povečanje mišične mase ali preprosto izboljšanje zdravja in počutja, pridobitev večje samozavesti ter boljše samopodobe, predvsem pa izboljšanje kvalitete življenja na večih področjih, je najem osebnega trenerja najhitrejši in najbolj varen način, da postanete vitalnejši, močnejši, bolj zdravi in energični.

Skupaj z osebnim trenerjem tako tvorimo določeni team, ki dokaj hitro preraste v dobre prijateljske vezi in vzpostavitev določenega mostu zaupanja, ki zagotavlja realizacijo skritih želja ter ciljev!
donsa-front

KONTAKT

STOPI V STIK Z MANO!

EMAIL :

info@osebnotrenerstvoad.si

TELEFON :

051 682 604