STE NA MESTU, KJER ŠTEJEJO REZULTATI!

TRENINGI ZA ŽENSKE

Gre za trening, kjer ženske kurijo kalorije na kubik, ob tem pa krepijo moč in vzdržljivost ter pridobivajo na boljši telesni kondiciji

donsa-cable

SE SLIŠI MIKAVNO?

Ponujam obliko treninga, ki izhaja iz osnovnih vsakodnevnih gibalnih vzorcev in spodbuja razvoj ter krepitev celega telesa.

Glaven namen treninga je optimizirati funkcionalnost telesa. Z drugimi besedami razviti ravnotežje, balans, kondicijo, moč, vzdržljivost. Funkcionalno razgiban trening je dober izziv za ženske, ki si želijo treninga v pravem pomenu besede.

Pustimo vadbe ob strani tokrat in imejmo v mislih dober trening z aktivacijo večih mišičnih skupin naenkrat, veliko pokurjenimi kalorijami, “rdečim make-upom” in seveda noro dobrem občutku po treningu s totalno prepoteno, izstisnjeno majico!

KAKO IZGLEDA TRENING?

V praksi pomeni to, da pri treningu, ki traja v povprečju 45 minut kombiniramo različne principe treniranja.

Gre za trening, na katerem se porabi do 30 % več človekove energije kot klasična vadba v fitnesu na napravah. Ne pozabimo, da znatna poraba kalorij pozitivno vpliva na anabolni učinek v telesu. Telo postane ob takem načinu treniranja dosti bolj vzdržljivo in ima zato manjše tveganje za morebitne poškodbe v športu in vsakdanjem življenju.

Treningi se izvajajo z pomočjo lastne teže in različnih pravih pripomočkov, kot so kettlebells, medicinke, palice z utežmi, ročke, elastike, kolebnice, boksarske vreče, drogovi in podobno.

Draga ženska, če želiš biti del efektivnega in pravega treninga si na pravem mestu!

donsa-front

KONTAKT

STOPI V STIK Z MANO!

EMAIL :

info@osebnotrenerstvoad.si

TELEFON :

051 682 604